Η εταιρεία  ‘4 people matters’

company

Εδώ σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να ενημερωθείτε για την εταιρία 4 people matters:

  • η αποστολή, το όραμα, οι αξίες, η φιλοσοφία, το μάντρα μας,
  • τα μέλη της ομάδας μας,
  • οι συνεργάτες και οι πελάτες μας στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

 

Τι κάνουμε εν συντομία

Εστιάζουμε και εξειδικευόμαστε σε θέματα Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης μέσα από Workshops, Εκπαιδευτικά Προγράμματα, Βιωματικές Δράσεις, Προγράμματα Coaching/Mentoring, δημιουργία και υλοποίηση Retreats.

Σχετικά  με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και τον τρόπο που εργαζόμαστε μπορείτε να κάνετε κλικ στο λινκ εδώ.

Η αποστολή, το όραμα, οι αξίες της 4 people matters:

Η αποστολή μας είναι να:

Ενδυναμώνουμε ανθρώπους, ομάδες, οργανισμούς/επιχειρήσεις να δρουν με όραμα, σκοπό, αξίες, και να επιτυγχάνουν εξαιρετικά αποτελέσματα στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

Περισσότερα για την αποστολή, το όραμα, τις αξίες της 4 people matters εδώ

Τι πιστεύουμε – τι μας οδηγεί:

Στην 4 people mattes πιστεύουμε πως:

1. Ο κόσμος αλλάζει, μεταμορφώνεται αν αλλάξουμε εμείς, και η ευθύνη αυτής της αλλαγής – μεταμόρφωσης ανήκει στον καθένα από εμάς ξεχωριστά. Αφού αναλάβουμε την ευθύνη, είναι απαραίτητο να δεσμευτούμε.

“Να αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ μονάχος έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δεν σωθεί, εγώ θα φταίω.” Νίκος Καζαντζάκης ‘Ασκητική΄

Περισσότερα για τη φιλοσοφία της 4 people matters:

Η ομάδα μας

<strong>Niki Anandi Koulouri</strong>
Niki Anandi KoulouriSystemic Coach | Corporate Trainer | Leadership and Creativity Development Facilitator | Enneagram Consultant | Speaker
H Niki Anandi Koulouri γεννήθηκε το 1967 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Εργάζεται ως Σύμβουλος Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων, Coach από το 2002. Παράλληλα συντονίζει ομάδες αυτογνωσίας/προσωπικής ανάπτυξης, διαλογισμών και

Διαβάστε περισσότερα…

<b>Αγγελική Πλουμά</b>
Αγγελική ΠλουμάΕκπαιδεύτρια | Σύμβουλος Ατόμων και Οργανισμών σε θέματα προσωπικής Ποιότητας και Ανάπτυξης | Συγγραφέας
Η Αγγελική Πλουμά είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου (MBA) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει κάνει σπουδές στην Εκπαίδευση (διδακτορικού επιπέδου) στο University of Edinburg.

Διαβάστε περισσότερα…

<strong>Νινέττα Αρώνη</strong>
Νινέττα ΑρώνηPsychologist-Psychotherapist (M.Sc)| Trainer | Group Facilitator
H Νινέττα Αρώνη είναι Πτυχιούχος Ψυχολογίας (M.Sc.) του Παν/μιου του Λονδίνου (L.S.E) στην Κοινωνική Ψυχολογία. Έχει εκπαιδευτεί στον τομέα των εξαρτήσεων (Breegvestee στην Ολλανδία), στις Γονεϊκών Δεξιοτήτων (στο Λονδίνο), στις Ενεργιακές Μεθόδους (Ε.F.T. / BACH) και στην Θεραπεία Τραύματος (E.M.D.R /A.I.T).

Διαβάστε περισσότερα…

<strong>Νίκος Πολίδης</strong>
Νίκος ΠολίδηςBusiness and Life N.L.P Coach | Trainer | New Business Development Manager
Ο Νίκος Πολίδης  έχει πιστοποιηθεί ως Master Coach Practitioner of NLP, Master Time Line Therapy® Practitioner, Master Hypnotherapy Practitioner, Extended D.I.S.C. και έχει εκπαιδευτεί στο Operations Management. Παράλληλα είναι στην διαδικασία πιστοποίησης ως Executive Coach από την Coaching Evolution International School.

Διαβάστε περισσότερα…

<strong>Τάσος Κατέχης</strong>
Τάσος ΚατέχηςLearning Facilitator| Communication Trainer
O Τάσος Κατέχης γεννήθηκε το 1977 στη Βοστόνη των ΗΠΑ, μεγάλωσε στην Κέρκυρα και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Αθήνα. Σπούδασε στο Αμερικανικό κολέγιο Ελλάδος Deree College, Business administration με κατεύθυνση Information Technology.

Διαβάστε περισσότερα…

<strong>Mirela Preyas Xanthaki</strong>
Mirela Preyas XanthakiYoga Teacher| Group Facilitator
H Mirela Preyas Xanthaki γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Ιστορία της Τέχνης όμως την κέρδισε η αγάπη της για τη διαδικασία της μεταμόρφωσης του ανθρώπου που έρχεται μέσα από την κίνηση, την αναπνοή και την αφοσίωση. 

Διαβάστε περισσότερα…