Νίκος Πολίδης

Business and Life N.L.P Coach | Soft Skills Trainer

Νίκος Πολίδης | 4people matters

Νίκος Πολίδης | 4people matters

Ο Νίκος Πολίδης γεννήθηκε το 1973 στην Αθήνα και από το 2004 κατοικεί μόνιμα στην Π.Φώκαια Αττικής.

Σπούδασε στο Αμερικάνικο Κολέγιο Ελλάδος, (Deree College) απ’ όπου αποφοίτησε με BA στο Marketing Management. Παράλληλα με τις σπουδές του εργάστηκε στο Γραφείο Καριέρας & Συμβουλευτικής Αποφοίτων του Κολεγίου με κύρια απασχόληση την διοργάνωση και διεκπεραίωση των Ημερών Καριέρας και του ετήσιου Career Forum.

Από το 1999 έως το 2010 εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση ως Αρχιτέκτονας Εσωτερικών Χώρων (Interior Designer). Παράλληλα, απέκτησε το δίπλωμα του Interior Designer και επιπλέον εκπαίδευση σε θέματα Project Management, Visual Merchandising, Φωτομετρίας, Χρωματολογίας και άλλων.

Το 2010 η επιθυμία του να βοηθήσει τους συνανθρώπους του, τον ωθεί να εξελίξει την καριέρα και την επαγγελματική του πορεία.

Έχει πιστοποιηθεί ως Master Coach Practitioner of NLP, Master Time Line Therapy® Practitioner, Master Hypnotherapy Practitioner, Extended D.I.S.C. και έχει εκπαιδευτεί στο Operations Management. Παράλληλα είναι στην διαδικασία πιστοποίησης ως Executive Coach από την Coaching Evolution International School.

Από το 1999 είναι εξωτερικός συνεργάτης στις εταιρίες Ταξίδια Ευζήν, C&C International (Diners Cosmos Club) και Αδρεναλίνη ως group leader και facilitator εκδηλώσεων, με κύριες δραστηριότητες οι οποίες περιλαμβάνουν Team Building, Employee Engagement, Motivation καθώς και Incentive Traveling. Έχει συμμετάσχει σε παραπάνω από 50 ταξίδια κινήτρου στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Ευρώπη, Αμερική, Αφρική) και σε εταιρικές εκδηλώσεις για τον φαρμακευτικό, ασφαλιστικό και τεχνολογικό κλάδο.

Συνεργάζεται με την εταιρεία “Καριέρα ΑΕ” παρέχοντας εκπαιδεύσεις.

Στην ‘4people matters’ συμβάλλει στη δημιουργία και υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και στην ανάπτυξη νέων πελατών.


 

Print Friendly, PDF & Email