Παρουσίαση ACCC 17.03.23 την Πέμπτη στις 02.02.23 – Ανοιχτή διαδικτυακή συνάντηση

Αν επιθυμείτε να μάθετε αν το πρόγραμμα Advanced Certification for Corporate Coaching – ACCC είναι το ιδανικό πρόγραμμα για εσάς, σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την ανοιχτή διαδικτυακή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 02.02.23 στις 16:00.

Η διάρκεια της συνάντησης είναι 60 λεπτά. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο διευθυντής του προγράμματος Advanced Certification for Corporate Coaching – ACCC, Gilles Gambade και οι εκπαιδευτές / coaches Μαρία Μπικέ, Μυρτώ Ραφτοπούλου και Niki Anandi Koulouri, θα παρουσιάσουν τα κύρια συστατικά του προγράμματος και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σας.

To πρόγραμμα Advanced Certification For Corporate CoachingACCC από την σχολή Coaching TopTeam World προσφέρει μία δομημένη εκπαιδευτική προσέγγιση, η οποία εξασφαλίζει την μέγιστη μεταφορά δεξιοτήτων, θεωριών και πρακτικών του Coaching από την αίθουσα διδασκαλίας στον χώρο εργασίας.

Περισσότεροι από 150 επαγγελματίες από 4 Ευρωπαϊκές χώρες, Διευθυντές και Στελέχη στο χώρο της Διοίηκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, Σύμβουλοι και Εκπαιδευτές στο Τομέα Ανάπτυξης Ταλέντου και Ηγεσίας, καθώς και άνθρωποι που θέλησαν να κάνουν καριέρα στο Coaching, έχουν ήδη εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί στο πρόγραμμα ACCC και επιβεβαιώνουν την υψηλή ποιότητα αυτού του μοναδικού προγράμματος εκπαίδευσης με τις συστάσεις τους.

Συνολική διάρκεια του προγράμματος: 8 μήνες
Πρόγραμμα μάθησης 208 ωρών

  • EMCC Accredited πρόγραμμα σε επίπεδο practitioner (EQA- EMCC Global).
  • 64 ώρες εκπαίδευσης – οκτώ 8ωρα εργαστήρια (workshops)
  • 10 ώρες μάθησης μέσω action learning groups (ομαδική εργασία και μάθηση μέσω της ομάδας, πάνω σε case studies σχετικά με τον κώδικα δεοντολογίας του EMCC Global και το leadership coaching. )
  • 10 ώρες coaching / mentoring ατομικά για τον κάθε συμμετέχοντα
  • 60 ώρες πρακτικής εξάσκησης σε coaching δεξιότητες
  • 64 ώρες μελέτης (ατομικά) για τη συμπλήρωση του Learning Journey (του ταξιδιού της μάθησης)

Μάθετε αν το πρόγραμμα ACCC είναι το ιδανικό πρόγραμμα για να εκπαιδευτείτε στο corporate coaching. Κάνετε την εγγραφή σας σήμερα.