The Art and Science of Sales Coaching with LSP®

Sales Coaching Workshop w.h LSP 18-10.03.20

Sales Coaching Workshop w.h LSP 18-10.03.20

The Art and Science of Sales Coaching with LSP® είναι ένα 3ήμερο workshop που στοχεύει στην ανάπτυξη των coaching δεξιοτήτων του sales manager από την 4people matters σε συνεργασία με την summit.gr

Tell me and I forget, show me and I may remember, involve me and I learn.
Benjamin Franklin

Σε ποιους απευθύνεται

Σε διευθυντές, team leaders πωλήσεων και τμημάτων εξυπηρέτησης πελατών.

Overview

Σκοπός του 3ήμερου workshop είναι να μεταμορφώσει τον sales manager από τον “ειδικό” και αυτόν που κατευθύνει, σε sales coach.

Το sales coaching εστιάζει στην αρχή του Σωκράτη: “∆εν μπορώ να διδάξω σε κανέναν τίποτα, μπορώ να τον κάνω να σκεφτεί”.

Σημαίνει μάθηση, εστίαση στις λύσεις, ενδυνάμωση της δέσμευσης των μελών της ομάδας, ενίσχυση της αλλαγής της συμπεριφοράς τους, ενδυνάμωση των σχέσεων, με στόχο τη βελτίωση των αποτελεσμάτων.
Το workshop συνδυάζει εκπαίδευση στην αίθουσα μέσα από ενεργητικές τεχνικές μάθησης και βιωματική μάθηση μέσω της μεθοδολογίας Lego® Serious Play®.
Προκειμένου να ενισχυθεί η μαθησιακή διαδικασία το πρόγραμμα μπορεί να συνοδευτεί με follow-upπρόγραμμα 9 συναντήσεων σε χρονικό διάστημα 6 μηνών που συνδυάζει ομαδικό / ατομικό coaching και πρακτική εξάσκηση.

Lego® Serious Play®

Η μέθοδος Lego® Serious Play® βασίζεται στην έρευνα, η οποία υποστηρίζει ότι η προσέγγιση “hands-on, minds-on”, παράγει μια βαθύτερη και πιο ουσιαστική κατανόηση του κόσμου και των δυνατοτήτων του. Αυτό συμβαίνει διότι το 70% με 80% των εγκεφαλικών μας κυττάρων είναι συνδεδεμένα με τα χέρια μας.
Γι’ αυτό το λόγο οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να εκφράζουν πιο ανοιχτά τις σκέψεις τους, να επικοινωνούν πιο αποτελεσματικά, να προκαλούν πιο εύκολα τη φαντασία τους και να προσεγγίζουν το έργο τους με αυξημένη εμπιστοσύνη, δέσμευση και διορατικότητα.

Οφέλη για εσάς και την ομάδα σας

1.     Να αυξήσετε τη δυναμική της ομάδας σας διεξάγοντας σε τακτική βάση coaching συζητήσεις.
2.     Να κινητοποιείτε, ενδυναμώνετε τα μέλη της ομάδας σας να μάθουν να εστιάζουν στα δυνατά τους σημεία, να έχουν επίγνωση της πραγματικότητας στην οποία δρουν και επιδρούν, αναλαμβάνοντας την προσωπική τους δέσμευση για την απόδοσή τους.
3.     Να υπερβαίνετε τα εσωτερικά και εξωτερικά εμπόδια που υπάρχουν προκειμένου να κάνετε coachingσυζητήσεις.
4.     Να εφαρμόζετε μια πρακτική μεθοδολογία coaching αξιοποιώντας αποτελεσματικές τεχνικές και εργαλεία που υποστηρίζουν, κινητοποιούν, ενδυναμώνουν εστιάζοντας στη λύση και τα αποτελέσματα.

Θεματολογία

  • Η σημαντικότητα του sales coaching και με ποιο τρόπο μπορεί να ενταχθεί στην καθημερινότητά σας.
  • Η δεξιότητα της αυτοεπίγνωσης και αυτοδιαχείρισης. Πως μπορεί να αναπτυχθεί και πως επηρεάζει την ανάπτυξη της ενσυναίσθησης.
  • Η δύναμη της συνήθειας και πως οι αξίες, πεποιθήσεις και οι συμπεριφορές μας αλληλεπιδρούν μεταξύ τους επηρεάζοντας τη σχέση με τον εαυτό μας, τη σχέση με την ομάδα μας και τα αποτελέσματα.
  • Τα αρνητικά πρότυπα σκέψης, οι περιοριστικές πεποιθήσεις: πως μπορούμε να τα προκαλέσουμε και να τα διαχειριστούμε.
  • Εστίαση στη λύση και τα αποτελέσματα αξιοποιώντας τα δικά σας δυνατά σημεία και των μελών της ομάδας vsεστίαση στα προβλήματα και τα εμπόδια.
  • Η υποστήριξη των μελών της ομάδας για προσωπική δέσμευση και αίσθηση σκοπού.
  • Η εφαρμογή τεχνικών ενεργητικής ακρόασης, δυναμικών ερωτήσεων σε συνδυασμό με την τέχνη της σιωπής.
  • Η ανατομία μιας coaching συνάντησης.

Coaches/Facilitators

Niki Anandi Koulouri

Leadership and Creativity Coach, Enneagram Practitioner, Trainer, Facilitator, Speaker

Νίκος Πολίδης

Master NLP Coach, Lego® Serious Play® Facilitator, Trainer


Φόρμα επικοινωνίας

Ενδιαφέρεστε να δηλώσετε συμμετοχή για το workshop ‘The Art and Science of Sales Coaching’ που διεξάγετε στις 18-20 Μαρτίου 2020;

Επικοινωνείστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], στο τηλ. 6978 892 893 (Niki Anandi Koulouri) ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Αντιγράψτε αυτό που διαβάζετε
captcha


Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το workshop ‘The Art and Science of Sales Coaching’;

Είστε γενικός διευθυντής, διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού, διευθυντής τμήματος, ιδιοκτήτης επιχείρησης και θέλετε να μάθετε πως το workshop ‘The Art and Science of Sales Coaching’ μπορεί να προσαρμοστεί και να υλοποιηθεί στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης;

Επικοινωνείστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], στο τηλ. 6978 892 893 (Niki Anandi Koulouri) ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Αντιγράψτε αυτό που διαβάζετε
captcha

 

Print Friendly, PDF & Email